DateNight tip! Ga naar een toneelvoorstelling

DateNight tip! Toneelvoorstelling

Hebben je partner en jij DateNight en geen idee wat je kan doen?

Kom op 24, 25, 31 maart of 1 april 2023 naar onze toneelvoorstelling van Zadelpijn en ander damesleed in Het Kwartier in Stolwijk!

Samen met 5 andere vrouwen breng ik op 24 en 25 maart Zadelpijn en ander Damesleed op toneel. Het stuk is gebaseerd op de populaire debuutroman van Liza van Sambeek. En er zijn nog een beperkt aantal kaarten!!! Overigens spelen we volgend weekend (op 31 maart en 1 april), ook nog!

In Zadelpijn en ander damesleed maak je kennis met zes rusteloze vrouwen van rond de vijftig, die elkaar kennen vanaf hun studietijd: Les Tîtes Sancerre. Elk jaar reizen ze al fietsend door de Franse Loirestreek, met als hoogtepunt de beklimming van de ‘Muur’ van Sancerre.

Ze lijken het allemaal goed voor elkaar te hebben: een liefhebbende echtgenoot, een succesvolle carrière en een fijne thuisbasis. Ondertussen worstelen de vrouwen elk met hun eigen problemen op het gebied van werk, liefde, ziekte of verlies. Ontboezemingen en irritaties stellen hun vriendschap behoorlijk op de proef tijdens deze fietstocht. Met veel humor en soms pijnlijke momenten, proberen de dames dit de baas te blijven.