Willen jullie weer gelukkig worden in jullie relatie?

Met relatietherapie breng je het geluk weer terug in je relatie!

Herkennen jullie dit?

>>Jullie vertrouwen is beschadigd door vreemdgaan of doordat jij of je partner verliefd is geworden op een ander. Door deze barst in het vertrouwen, sluit je je af voor je partner.

>> Je hebt het gevoel dat jullie uit elkaar aan het groeien zijn. Als je iets vertelt over de dingen die jou bezig houden, luistert je partner nauwelijks. Soms heb je niet eens zin om iets te vertellen omdat je al weet hoe je partner reageert.

>> Wat begint als een normaal gesprek gaat al snel over in een discussie of ruzie. Of het nu gaat over de opvoeding van de kinderen, familie of het huishouden. Jullie hebben hier andere opvattingen over en kunnen daar niet rustig over praten.

>> Je bent zo druk met de kinderen en je werk, dat je weinig tijd en aandacht hebt voor je partner. Als jullie 's avonds in bed liggen heb je geen zin meer om te vrijen, terwijl je partner dit wel regelmatig wil.

>> Jullie kunnen goed met elkaar overweg, hebben weinig ruzies en leven prima samen. Toch is er geen spanning meer in jullie relatie te vinden en is de passie gedoofd. Ook de seksuele aantrekkingskracht is ver te zoeken.

Start dan nu met relatietherapie!

couple, field, lovers-1934204.jpg

Hoe zou het zijn als jullie:

>> Elkaar beter begrijpen. Zodat het vertrouwen in jullie relatie weer terug komt.

>> Leren omgaan met elkaars verschillen. Zodat jullie niet verder uit elkaar groeien.

>> Effectiever met elkaar kunnen communiceren. Zodat de irritaties en discussies in jullie relatie tot het verleden behoren.

>> Jullie relatie een positieve injectie krijgt en jullie weer tijd voor elkaar hebben. Zodat de passie weer terug komt.

>> Weten hoe jullie in de toekomst problemen kunnen oplossen. Zodat jullie niet meer twijfelen over jullie relatie.

Hoe krijgen jullie die gelukkige relatie?

Als jullie samen de verantwoordelijkheid nemen om jullie relatieproblemen aan te pakken, is dat een geweldige eerste stap! Een goede investering voor een gelukkige relatie.

Onder mijn begeleiding maken jullie gevoelens bespreekbaar, waardoor de communicatie verbeterd. Het inzicht in elkaar en begrip voor elkaar wordt groter. En zo werken we stap voor stap aan een relatie waarin jullie weer gelukkig worden. Er komt weer positieve energie in jullie relatie!

Mijn relatietherapie is gebaseerd op IBCT. IBCT is de afkorting van Integrative Behavioural Couple Therapy. Vrij vertaald: geïntegreerde gedragstherapie voor partners met relatieproblemen. IBCT is een moderne vorm van relatietherapie die in praktijk uiterst krachtig is gebleken: wetenschappelijk onderzoek toont aan dat IBCT de relatietevredenheid duurzaam verhoogt, de relatieproblemen afnemen en partners helpt om beter met elkaar te communiceren.

Wie ben ik om jullie te helpen?

Esther van Doorn

Als kind was ik al gefascineerd door relaties. Met aandacht keek ik naar de relatie van mijn ouders, maar ook naar die van ooms en tantes. Verwonderd én soms ook verbaasd over de manier hoe ze met elkaar omgingen.

Toen ik zelf mijn eerste verkering kreeg, ontdekte ik dat verliefdheid alléén niet genoeg was om elkaars verschillen te overbruggen. Ik vond relaties ineens verwarrend en wist niet wat ík er aan kon doen om dit te veranderen. We waren toch zo verliefd? Hoe kon het dan dat onze relatie geen stand hield?

Jaren later begreep ik pas hoe ingewikkeld het is als 2 mensen zich verbinden, met elk met hun eigen achtergrond en hun eigen geschiedenis. En dat iemands verleden er voor zorgt hoe hij of zij tegen dingen aankijkt en omgaat met bijvoorbeeld problemen. Tegenwoordig weet ik ook dat verschillen in karakters geen probleem hoeft te zijn voor een gelukkige relatie!

Alle kennis die ik ondertussen heb opgedaan in diverse opleidingen, mijn eigen ervaringen met relaties en alles wat ik heb geleerd als relatietherapeut, stop ik in mijn coaching en relatietherapie. Ik weet nu hoe je elkaar kan leren begrijpen, wat gedrags- en communicatiepatronen met een relatie doen en hoe je ervoor kan zorgen dat de relatie weer een positieve energie krijgt.

DSC_8037José Donatz Fotografie

Als je jouw verhaal beetpakt, 

kun je zelf het einde schrijven!

- Esther van Doorn -

Hoe werkt het?

Snel starten met een inzichtsessie

Ik hou plekken in mijn agenda vrij voor gratis inzicht- sessies.

Sessies van 60 tot 90 minuten

Waarin we jullie problemen aanpakken en jullie relatie tevredenheid wordt vergroot.

Duidelijke thuis opdrachten

Na een sessie mail ik oefeningen. Hiermee kunnen jullie thuis aan de slag.

Relatietherapie wordt niet vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekeraar. De investering per sessie is € 80,- per uur. (goedkoper dan een scheiding!). De inzichtsessie om te ontdekken hoe jullie samen verder kunnen, is gratis.

Twijfelen jullie of relatietherapie iets voor jullie is? Dat snap ik! Maar stel dat jullie niet in actie komen... Dan hebben jullie over een jaar nog precies dezelfde problemen als nu! Dus krijg geen spijt en investeer in een gelukkige relatie.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat IBCT relatietherapie een uiterst krachtige methode is en de investering waard is.

Ik weet hoe lastig het is om met z'n tweetjes relatie-problemen op te lossen. En ik weet ook wat een goede relatie therapeut voor jullie kan betekenen.

Het succes van dit traject valt of staat helemaal met jullie serieuze en actieve inzet.

Investeer in jullie relatie!

Maak dan een afspraak voor een
gratis en vrijblijvende (online) inzichtsessie van 30 minuten en ontdek hoe jullie samen verder kunnen.

Contact

Trilgras 12, 2804NL Gouda

info@esthervandoorn.nl
Bel of WhatsApp 06-54331974

KVK 81598327