Ga aan de slag met jouw relatietwijfel!

Met deze individuele coaching ga je ontdekken welke stappen je kan maken om jouw geluk weer terug te vinden!

Herken je (een van deze) twijfels?

>> Je partner is vreemdgegaan. Door het ontrouw voel jij je bedrogen en gekwetst. Je hebt moeite het vertrouwen in je relatie terug te vinden en twijfelt of je bij elkaar moet blijven.

>> Je hebt een lieve partner, maar je mist de verliefdheid. Ook de seksuele aantrekkingskracht is verdwenen. Je weet niet of je met deze relatie verder wil.

>> Jullie leven heeft een ingrijpende verandering doorgemaakt. Door het krijgen van kinderen, een ernstige ziekte of het overlijden van een dierbare. Jullie gaan hier allebei heel anders mee om, waardoor je twijfelt of jullie nog wel bijelkaar passen.

>> Je hebt het gevoel dat alles op jouw schouders terecht komt en je  partner hier geen aandacht voor heeft. Je ervaart geen steun van je partner en belangstelling voor wat jou bezighoudt is er ook niet. Passen jullie eigenlijk wel bijelkaar?

>> Je wil continue de beste versie van jezelf aan je partner laten zien. Je wil alles doen om het je partner naar de zin te maken. Hierin vergeet je jezelf en wat jouw wensen en verwachtingen zijn. Je bent niet gelukkig en twijfelt of deze relatie wel bij je past.

Start dan nu met individuele coaching!

Relatietwijfels

Hoe zou het zijn als je:

>> Weet waar jouw relatietwijfels vandaan komen

>> Ontdekt wat je er zelf aan kan doen

>> Meer zelfvertrouwen krijgt om eigen keuzes te maken

>> Weet of je moet scheiden of blijven

>> Ontdekt wat jij zelf wil

Hoe kom je van die relatietwijfels af?

Als jij (of je partner) niet in relatietherapie wil en je wil wel aan de slag wel met jouw twijfel. Is dat een geweldige stap! Een goede investering in jezelf.

Onder mijn begeleiding gaan we onderzoeken waar jouw twijfel vandaan komt, waardoor je het in je dagelijkse leven beter gaat herkennen. Het inzicht in jezelf wordt groter. Ook gaan we werken aan jouw zelfvertrouwen. Stap voor stap werk je aan de relatie met jezelf, zodat je weet waar jij gelukkig van wordt.

Mijn coaching is systemisch en lichaamsgericht. Met een gefundeerde basis van NLP en Transactionele Analyse. Doordat we op verschilende manier met jouw problemen aan de slag gaan, zul je merken dat je anders in het leven gaat staan. Je voelt dat jouw spanning minder wordt en dat je vanuit bewustzijn keuzes kan maken die bij jou passen.

Wie ben ik om jou te helpen?

Esther van Doorn

Na een relatie van 20 jaar ben ik gescheiden. De periode daarvoor was er een van twijfels. Ik voelde mij onrustig en onzeker en wist niet wat te doen. Uiteindelijk zijn we uit elkaar gegaan.

Omdat ik graag wilde weten waar mijn relatietwijfel vandaan kwam, ben ik mij hierin gaan verdiepen. Ik kwam er achter dat ik vaak vanuit onzekerheid keuzes maakte. Ook was het voor mij altijd al ingewikkeld om mezelf uit te spreken, mijn gevoelens te delen en mijn mening te geven. Want ik hou van harmonie en ik bedek de dingen liever met de mantel der liefde. Ondertussen weet ik dat je vanuit zelfkennis en zelfvertrouwen de juiste keuzes voor jezelf kan maken.

Alle kennis die ik heb opgedaan in diverse opleidingen, mijn eigen ervaringen met relaties en alles wat ik heb geleerd als relatietherapeut, stop ik in mijn coaching en relatietherapie. Ik weet hoe je kan onderzoeken wat jouw verlangens en gemis zijn. Zodat je meer zelfkennis krijgt en met zelfvertrouwen keuzes kan maken die bij jou passen.

Esther van Doorn Coach en Relatietherapeut Gouda

Door te twijfelen,

komen we tot de waarheid!

- Cicero -

Hoe werkt het?

Snel starten met een inzichtsessie

Ik hou plekken in mijn agenda vrij voor een gratis inzicht-sessie.

Sessies van 60 tot 90 minuten

Waarin we jouw twijfels gaan onderzoeken zodat je vanuit zelfvertrouwen keuzes kan maken.

Duidelijke thuis opdrachten

Na een sessie mail ik oefeningen. Hiermee kun je thuis aan de slag, zodat je zo snel mogelijk resultaat krijgt.

Twijfelen je of deze individuele coaching iets voor jou is? Dat snap ik! Maar stel dat je niet in actie komt... Dan sta je over een jaar nog op dezelfde plek! Dus krijg geen spijt en investeer in jezelf en jouw geluk.

Onderzoek toont aan dat persoonlijke ontwikkeling de investering waard is doordat het gelukkiger maakt!

Ik weet hoe het is om langdurig te twijfelen over je relatie. Ook weet ik wat  een goede coach in jouw bewust-wordings proces kan betekenen.

Het succes van dit traject valt of staat helemaal met jouw serieuze en actieve inzet.

Investeer in jezelf!

Maak dan een afspraak voor een
gratis en vrijblijvende (online) inzichtsessie van 30 minuten en ontdek hoe je van die twijfel af komt.

Contact

Trilgras 12, 2804NL Gouda

info@esthervandoorn.nl
Bel of WhatsApp 06-54331974

KVK 81598327