Individuele relatie coaching

Ervaar je zelf problemen met, dankzij, in, door, sinds of na je relatie?

Je relatie is als een spiegel. Hierin kom je de mooie en minder mooie kanten van jezelf (en de ander) tegen. Pijnlijke en persoonlijke thema's steken vaak de kop op. Als coach help ik je bewustzijn en kracht te ontwikkelen over het enige wat je kan sturen: jezelf!

Herken je dit?

>>Je bent verliefd geworden op een ander. Of bent verwikkeld in een affaire en je hebt geen idee hoe het nu verder moet.

>> Je zit vast in een relatie waarvan je weet dat deze niet goed voor je is. Het lijkt wel een verslaving en je ziet geen uitweg.

>> Je partner heeft jullie relatie verbroken. Je hebt hier veel verdriet van en hebt geen idee hoe je nu verder moet.

>> Je partner wil niet in relatietherapie, ookal lopen jullie vast. Jij wil graag een gelukkigere relatie en wil hier ook alleen aan werken.

>> Je partner is vreemdgegaan. Vervolgens ben jij vastgelopen. Je weet niet meer of je met je partner verder wil. En ook niet hoe dat zou kunnen.

Start dan nu met individuele coaching!

vragen die je jezelf kan stellen over je relatie

Hoe zou het zijn als je:

>> Ontdekt wat jij zelf wil

>> Keuzes kan maken die bij je passen

>> De kracht hebt om een beslissing te nemen die goed voelt

>> Zelfkennis in een relatie wordt vergroot

>> Ontdekt waarom je doet wat je doet

Wat gaan we doen in individuele coaching?

Onder mijn begeleiding gaan je ontdekken wat jij nu eigenlijk zelf wil. We gaan je zelfkennis vergroten door te kijken naar welke pijnlijke thema's bij jou elke keer weer de kop opsteken. Ook onderzoeken we jouw gevoelens en gedachten. Over jezelf, je relatie en over jezelf in je relatie. Hiervoor krijg je ook praktische handvaten uitgereikt.

Het inzicht in jezelf wordt groter. Stap voor stap werk je aan de relatie met jezelf, zodat je weet waar jij gelukkig van wordt.

Mijn coaching is praktisch, maar ook systemisch en op momenten lichaamsgericht. Met een gefundeerde basis van NLP en Transactionele Analyse.

Doordat we op verschilende manier met jouw problemen aan de slag gaan, zul je merken dat je anders in het leven gaat staan. Je voelt dat jouw spanning minder wordt en dat je vanuit bewustzijn keuzes kan maken die bij jou passen.

Wie ben ik om jou te helpen?

Esther van Doorn

Na een relatie van 20 jaar ben ik gescheiden. De laatste jaren voelde ik mij niet fijn in onze relatie. Ik was onrustig en onzeker. Ik liep vast en had geen idee wat te doen. Ik heb toen een coach gezocht die mij hierbij kon helpen.

Deze coaching, en alle opleidingen die ik heb gevolgd over persoonlijke ontwikkeling, hebben niet kunnen voorkomen dat onze relatie stuk liep. Het heeft er wel voor gezorgd dat ik mezelf, in relatie tot een ander, veel beter leerde kennen. Mijn zelfinzicht en zelfkennis werd vergroot.

Ik kwam er bijvoorbeeld achter dat ik vaak vanuit onzekerheid handelde. Ook vond ik het lastig mezelf uit te spreken in mijn relatie. Doordat ik vroeger niet geleerd hebt om over gevoelens te praten, deelde ik die in mijn relatie ook niet. Ik wist niet hoe.

Daarbij hou ik van harmonie (heel fijn als relatietherapeut!) en bedek ik alles liever met de mantel der liefde. Uiteindelijk is mijn zelfkennis en zelfvertrouwen vergroot, waardoor ik de juiste keuzes voor mezelf kan maken.

Alle kennis die ik heb opgedaan in diverse opleidingen, mijn eigen ervaringen met relaties en alles wat ik heb geleerd als relatietherapeut, stop ik in mijn coaching en relatietherapie. Ik weet hoe je kan onderzoeken wat jouw verlangens en gemis zijn. Zodat je meer zelfkennis krijgt en met zelfvertrouwen keuzes kan maken die bij jou passen!

Over Esther van Doorn Relatietherapeut Gouda

Verandering gaat over het opmerken van datgene wat niet meer werkt.
En het loslaten van patronen die je gevangen houden.

- Uit 'De keuze' van Edith Eger-

Hoe werkt het?

Snel starten met een inzichtsessie

Ik hou plekken in mijn agenda vrij voor een gratis inzicht-sessie.

Sessies van 60 tot 90 minuten

Waarin we jouw zelfkennis gaan vergroten zodat je vanuit zelfvertrouwen keuzes kan maken.

Duidelijke thuis opdrachten

Na een sessie mail ik oefeningen. Hiermee kun je thuis aan de slag, zodat je zo snel mogelijk resultaat krijgt.

Twijfelen je of deze individuele coaching iets voor jou is? Dat snap ik! Maar stel dat je niet in actie komt... Dan sta je over een jaar nog op dezelfde plek! Dus krijg geen spijt en investeer in jezelf en jouw geluk.

Onderzoek toont aan dat persoonlijke ontwikkeling de investering waard is doordat het gelukkiger maakt!

Ik weet hoe het is om langdurig problemen te ervaren in je relatie. Ook weet ik wat  een goede coach in dit bewust-wordings proces kan betekenen.

Het succes van dit traject valt of staat helemaal met jouw serieuze en actieve inzet.

Investeer in jezelf!

Maak dan een afspraak voor een
gratis en vrijblijvende (online) inzichtsessie van 30 minuten en ontdek hoe je zelf jouw problemen kan aanpakken.

Contact

Trilgras 12, 2804NL Gouda

info@esthervandoorn.nl
Bel of WhatsApp 06-54331974

KVK 81598327