Hoe overleef ik…

Vreemdgaan

Ontdekken dat je partner een affaire heeft (gehad), is een van de meest verwoestende en emotioneel uitdagende ervaringen die je kunt doormaken in een relatie. Het vertrouwen wordt geschonden, en er ontstaan gevoelens van woede, verdriet, verwarring en wanhoop.

Allerlei vragen kunnen dan dag en nacht door je hoofd spelen.

Wil ik nog wel verder met mijn partner?
Kan onze relatie dit overleven?
Als we samen verder gaan, hoe weet ik dan dat dit niet nog een keer gebeurt?
Hoe kan ik mijn partner nog ooit vertrouwen?
Waarom is dit gebeurt?

Dit zijn vragen die in relatietherapie beantwoord kunnen worden. Maar soms wordt je zo overspoeld door emoties dat je zelf ook niet meer wat je wil. Je kan hierin volledig vastlopen en behoefte hebben aan individuele coaching.

Dit kan je helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over jouw toekomst en die van je relatie. Doordat je aan de slag gaat met jouw emoties, jouw behoeften en verwachtingen. Maar ook met het opbouwen van zelfvertrouwen. Dit kan je veerkrachtig maken.

Als jullie beide willen werken aan herstel van jullie relatie, kan individuele therapie een waardevolle aanvulling zijn op relatietherapie. Het kan helpen bij het opbouwen van de emotionele veerkracht en het begrip dat nodig is om te groeien en samen verder te gaan.

Onthoud dat het proces van genezing en herstel na een affaire tijd kost. Individuele coaching biedt je de steun en begeleiding die je nodig hebt om dit proces te doorlopen, ongeacht welke beslissingen je uiteindelijk neemt voor jezelf en je relatie.