Balans vinden in de chaos van verschillen

Balans vinden in de chaos van verschillen

In een relatie zitten waarin je totaal verschillend bent, kan een ware uitdaging zijn. Vaak begint het met kleine verschillen, die beginnen op te vallen. Jij wil graag alles vertellen en bespreken. Terwijl je partner liever zwijgt. Of misschien hou jij van een goede planning, terwijl je partner meer van spontaniteit houdt. Wat ooit aantrekkelijk leek, wordt nu een bron van spanning en onbegrip.

Je krijgt het gevoel dat je tegen een muur aan het praten bent. Elke poging tot een gesprek lijkt vast te lopen. Misschien vermijd je confrontaties om ruzies te voorkomen en hierdoor wordt de afstand tussen jullie alleen maar groter. Het lijkt alsof de liefde die er ooit was langzaam verdwijnt.

Het is een pijnlijke situatie waarin je je eenzaam voelt, ook al ben je samen. Je vraagt je af hoe het zover heeft kunnen komen. Want jullie pasten zo goed bij elkaar.

Als jullie hierin vast zitten, weet dan dat hier wat aan te doen is. Met geduld, begrip en de wil om te groeien, bestaat de mogelijkheid om elkaar opnieuw te vinden.

Ik kan me voorstellen dat je het spannend vindt om deze stap te maken en om de onderliggende problemen aan te pakken. Maar echt, er is een mogelijkheid om jullie problemen aan te pakken en weer naar elkaar toe te groeien! Zelfs de standpunten van je partner erg afwijken van de jouwe…

Wil je weten of dit ook voor jullie mogelijk is? Stuur me dan een berichtje en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende inzichtsessie!